ToothCamp kan jullie hulp goed gebruiken!      

Heb jij bijvoorbeeld in je netwerk contacten met één of meerdere basisscholen dan zou het zeer welkom zijn als je ToothCamp bij hen onder de aandacht kan brengen. Veel scholen weten namelijk nog niet dat we  bestaan,  en we gunnen iedereen zo’n gave dag en gave tanden en kiezen.

Je kan ook zelf iets bedenken dat jij voor ToothCamp zou kunnen doen. Om je een idee te geven wat we allemaal kunnen gebruiken: 

Help met inhoudelijke ideeën, ga op zoek naar marktkramen kom helpen op de ToothCamp dagen, bied je aan als decorbouwer, nodig schoolkinderen, leerkrachten en ouders uit, vraag een BN’er reclame te maken voor ToothCamp, maak een leuk filmpje of nepgebitjes met rotte tanden of een app waarin je een lachende foto van jezelf kan omtoveren in een tandeloze heks.
Of misschien kun je een game ontwikkelen waarin fluoride de strijd aan gaat met cariësbacteriën en wordt afgemaakt met tandpasta. Of photoshoppen van mensen met vieze tanden en daarop de tekst “Wil jij een kusje?”. Bedenslogans zoals “Met gezonde tanden is het leven leuker!” om op flessen water te zetten, waar er overigens ook nog 3000 van nodig zijn.

Echt alle hulp is welkom, ook financiële ondersteuning. ToothCamp heeft bijna geen budget en toch is er al van alles! Wil je helpen, bel of mail ons dan!